Cosul este gol

Noutati: vizitati sectiunea lichidari stoc

Conditii de utilizare

Introducere
Utilizare, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.NSCmall.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site
www.NSCmall.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ, desi unul din obiectivele companiei este de a prezenta cu o cat mai mare acuratete specificatiile produselor, pot contine accesorii neincluse in pachetele standard.

Toate informatiile continute in site sunt proprietate a companiei S.C. NETSYS CONSULT S.R.L.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.NSCmall.ro sau de a afecta performantele serverelor pe care ruleaza site-ul www.NSCmall.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor NETSYS CONSULT si initia procedurile de cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Utilizator si NETSYS CONSULT va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.

Dispozitii finale
NETSYS CONSULT isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.NSCmall.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Pentru alte detalii sau lamuriri, va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa clienti_at_nscmall.ro.

Acreditari NSCmall